OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748474
Menu
72602
Main Description
103514

Banner
77956
Vertical Image Area
77957
Horizontal Image Area
77755

Η Επαγγελματική και Ερασιτεχνική σχολή 'ΧΟΡΟΣ" προσφέρει εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα μαθήματα για παιδιά όλων των ηλικιών, καθώς και μαθήματα για ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, διαμορφωμένο με αυστηρά επαγγελματικά κριτήρια.

Τα μαθήματα παρέχονται από πολύ έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές που διασφαλίζουν οχι μόνο το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και την πνευματική και σωματική βελτίωση, αλλά και την ασφάλεια που είναι αναγκαία τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικους ερασιτέχνες.

Στη σχολή "ΧΟΡΟΣ" γίνονται δεκτά παιδιά μεγαλύτερα από 4 χρόνων. Στην τρυφερή αυτή ηλικία μπαίνουν οι βάσεις των χορευτικών σπουδών με ένα πλούσιο και ευχάριστο κινησιολογικό μάθημα, μέσα από το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό και τις διασκεδαστικές ασκήσεις. 

Η σχολή ΧΟΡΟΣ έχει επίσης τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους όλων των ηλικιών, σε πολλά είδη χορού και σε όλα τα επίπεδα, όπως το κλασικό μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, ο αυτοσχεδιασμός κ.ά.

Η σχολή διαθέτει επίσης τμήματα Yoga, Pilates, Barre à Terre, bodyART και somatics, για ενδυνάμωση, αντοχή αλλά και χαλάρωση, με τους πιο διακεκριμένους καθηγητές στο κάθε είδος, με στόχο να καλύψει με τον πιο ολοκληρωμένο και ασφαλή τρόπο, τις σύγχρονες ανάγκες σωματικής άσκησης και διαλογισμού.

Στην σχολή λειτουργούν τμήματα φυτωρίου μετά από εξετάσεις που διενεργούνται κάθε Ιούνιο. Στα τμήματα αυτά γίνονται δεκτά παιδιά από 10 ετών, που επιθυμούν να ακολουθήσουν στο μέλλον, χορευτική σταδιοδρομία.

Η σχολή προσφέρει ειδικά οικονομικά οικογενειακά πακέτα, καθώς και ειδικά πακέτα για συνδυασμούς μαθημάτων για τον ίδιο σπουδαστή.

 

Vertical Image Area
115085

Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, χορεύουμε ξέγνοιαστα!

 
Με μεγάλη μας χαρά, σας ανακοινώνουμε την έναρξη του νέου σχολικού έτους την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021. Θα προηγηθεί μια εβδομάδα ανοιχτών δωρεάν μαθημάτων στις 30 Αυγούστου με 3 Σεπτεμβρίου τα οποία σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε!
 
Οι νέες εγγραφές που θα γίνονται από τις 30 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου θα επωφελούνται έκπτωσης 25%. 
 
Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, θα παρθούν κάποια μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μπορούμε όλοι μας να κινούμαστε ήσυχοι: 
  •   Όλοι βγάζουμε τα παπούτσια μας πριν την είσοδο στη σχολή.Θα υπάρχει παπουτσοθήκη στην διάθεσή σας για αυτό το σκοπό. Όποιος επιθυμεί να κρατήσει τα παπούτσια του στα αποδυτήρια θα πρέπει να εφοδιαστεί με μια σακούλα.
  •  Οι μικρές μας μπαλαρίνες θα πρέπει να έρχονται στη σχολή έτοιμες, φορώντας τα όμορφα κορμάκια τους από το σπίτι.
  •   Οι μεγάλοι μας αθλητές (pilates, bodyART, barre a terre) θα πρέπει να έχουν μαζί τους μια πετσέτα/παρεό για να απλώσουν πάνω στο στρωματάκι. Εναλλακτικά, μπορούν να φέρουν το δικό τους ατομικό στρωματάκι.
  •   Πλένουμε τα χέρια μας ή τα απολυμαίνουμε με αντισηπτικό κατά την είσοδο μας στη σχολή και κατά την έξοδο μας από το μάθημα.
  •   Η χρήση ιατρικής ή υφασμάτινης μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων στους κοινούς χώρους της σχολής είναι απαραίτητη. 
  •   Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να διενεργούν έναν διαγνωστικο έλεγχο (self-test) ανα εβδομάδα και να διαθέτουν την δήλωση του αρνητικού αποτελέσματος.
 
Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή υπάρξει στα παραπάνω μέτρα.
Vertical Image Area
2806536
Vertical Image Area
2806619
Vertical Image Area
80074

Somatics  - Πέμπτη, 18.00-19.00

Ο τομέας των "Σωματικών Πρακτικών", όπως θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά η έννοια "Somatics", είναι ένα ευρύ πεδίο μελέτης των δυνατοτήτων της ανθρώπινης κίνησης με γνώμονα τον σεβασμό στις ατομικές ψυχοσωματικές ανάγκες και με βασική προϋπόθεση την συνειδητή επιλογή που θα οδηγήσει στην πρόληψη και ανακούφιση από μυοσκελετικούς πόνους.

Βασικός στόχος είναι η σωματική και αναπνευστική επανεκπαίδευση, καθώς και η συνειδητή επιλογή και οριοθέτηση της προσωπικής κίνησης που θα διευρύνει την σωματική απόδοση με το λιγότερο δυνατό ενεργειακό κόστος. Στον τομέα των Somatics ανήκουν συστήματα και τεχνικές όπως το Feldenkrais, η τεχνική Alexander, η μέθοδος Franklin, οι τεχνικές visualization, το ideokinesis, το Hanna Somatics.

Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες της κίνησης όσο και σε ερασιτέχνες όλων των επιπέδων που αναζητούν συμπληρωματικούς τρόπους σωματικής επανεκπαίδευσης, συνειδητής κίνησης καθώς και πρόληψης και ανακούφισης από μυοσκελετικούς πόνους.

BODYART® - Πέμπτη, 19.00-20.00

To BODYART® είναι ένα σύστημα λειτουργικής προπόνησης που αντιμετωπίζει τον ανθρώπινο οργανισμό ολιστικά ως μία λειτουργική μονάδα, η οποία αποτελείται από το σώμα, το νου και την ψυχή και δημιουργήθηκε στην Ελβετία από τον Robert Steinbacher.

Μια τάξη BODYART® ακολουθεί πέντε διαφορετικές μορφές ενέργειας, οι οποίες σχετίζονται με τα πέντε στοιχεία της Κινεζικής φιλοσοφίας.

Με τη χρήση θεραπευτικών ασκήσεων, ασκήσεων ενδυνάμωσης και ευλυγισίας σε συνδυασμό με κλασσικές αναπνευστικές τεχνικές, το σώμα δυναμώνει και διατείνεται ταυτόχρονα, το αρνητικό στρες ελευθερώνεται, ο πόνος της οσφύος ανακουφίζεται και η στάση και η συνειδητότητα του σώματος βελτιώνονται.

Το 2005 και το 2006 το σύστημα BODYART® βραβεύτηκε ως η καλύτερη διεθνής ιδέα από τα βραβεία ECA OBOW. Ο Μιχάλης Ελπιδοφόρου είναι ο επίσημος εκπρόσωπος του συστήματος αυτού στην Ελλάδα.

Vertical Image Area
2806620
Vertical Image Area
76529

Πρόγραμμα Ερασιτεχνικού Τμήματος 2018-19

Footer
72607